Työn alla olevien käsikirjoitusten esittely

Tässä kohtaa, ennen kuin sukellan sen syvemmälle yhteenkään käsikirjoitukseni luomisprosessiin, esittelen minkälaisia lastenkirjoja minulla on työn alla.

Unikontu -kirjasarja: Tässä kirjasarjassa 9-vuotias Veikka seikkailee Unikontu-nimisessä paikassa, joka on unenkaltainen paikka. Kirjasarja on tarkoitettu n. 6-10 -vuotiaille seikkailun ystäville, joko yksin luettavaksi tai yhdessä vanhempien kanssa.

Sarjan kaksi ensimmäistä osaa, Sinisiä kiviä sekä Avaimia ja lukkoja, ovat käytännössä valmiita ja odottavat eteenpäin lähtöä. Sarjan kolmannen osan juonesta minulla on valmiina karkeita hahmotelmia. Juoni elää koko ajan päässäni omaa elämäänsä.

Sarjan kokonaisuus on hahmottumassa vähä vähältä, ja tarkoitus on kirjoittaa useampi osa ennen sarjan loppuhuipennusta. Jos kaikki menee suunnitellusti, on sarjan tarkoitus päättyä hallitusti ja onnellisesti.

Näiden lisäksi olen työstänyt metsäaiheisia lastenrunoja, joista ensimmäisen kokoelman runot ovat valmiina. Näihin olen itse tehnyt akvarellikuvituksen. Akvarellien kanssa ei ainakaan haasteet lopu ihan heti kesken!

Metsän voi nähdä niin monin tavoin, kun on mieli herkkä ja avoin.

Talvimetsä_crop_lowres

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s